Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
ЗСУ знищили «плавучу переправу» окупантів під Антонівським мостом, – Хлань

Наразі дорога через греблю Каховської ГЕС і Дар’ївський міст не проїзні.

Фото obozrevatel.com.

ЗСУ знищили «плавучу переправу» окупантів під Антонівським мостом, – Хлань

Цього разу українським захисникам допомогло відео колаборанта Кирила Стремоусова

Про це в ефірі «24 Каналу» повідомив депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань, передає obozrevatel.com. Він зазначив, що напередодні «гауляйтер» Стремоусов, який в Херсонській області є заступником окупаційного «глави адміністрації Херсонської області» Володимира Сальдо записував свої пропагандистські відео біля Антонівського мосту.

Вчора від потужного удару по Антонівському мосту був пошкоджений і той плавучий міст. Тобто він ще не добудований, але вчора і по ньому прилетіло.

Він розповідав, що нібито ось-ось загарбники запустять і сам міст, і показував, як будують плавучий міст під Антонівським мостом.

«Тобто стягуючи баржі і викрадаючи їх у підприємців. Не по берегах окупованої Херсонщини, вони постягували до Антонівського моста, фіксують їх до опор Антонівського моста і саме на баржах будують такий собі автомобільний шлях. То вчора від потужного удару по Антонівському мосту був пошкоджений і той плавучий міст. Тобто він ще не добудований, але вчора і по ньому прилетіло», – розповів Хлань.

Він додав, що раніше ЗСУ також вдарили по Дар’ївському мосту через Інгулець, що з’єднує дві правобережні частини Херсонщини.

Наразі Антонівський автомобільний міст, дорога через греблю Каховської ГЕС і Дар’ївський міст не проїзні.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel