Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Волинянка виграла друге «золото» на міжнародних військових змаганнях Warrior Games (Фото)

Так тримати!

Фото facebook.com.

Волинянка виграла друге «золото» на міжнародних військових змаганнях Warrior Games (Фото)

У фіналі Майя Москвич виборола перемогу в командному заліку лучників

Нагадаємо, волинянка Майя Москвич у перший змагальний день міжнародних змагань серед військових в США Warrior Games (Ігри Воїнів – ред.) посіла перше місце в кульовій стрільбі. Нині ж стало відомо, що спортсменка здобула ще одне «золото» в складі команди лучників. Про це вона повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

Майя, ти маєш взяти медаль на Warrior!

«Золото! 2 золота! Я виграла індивідуальні змагання зі стрільби з лука на Warrior Games! Ще одне золото здобула в складі команди лучників. Здійснила свою мрію, виконала останню настанову мого вже покійного тренера Дмитра Сидорука. Торік він мені сказав: «Майя, ти маєш взяти медаль на Warrior». Тоді я лиш відновила тренування, результат в мене був не дуже. Я не сказала нічого, але в серці зберегла його слова, які надихали всі наступні тренування. Коли Діма загинув на Сході, а мене викликали до збірної, хотіла відмовитися від участі. Через відсутність тренувань, боялася, що не зможу виконати його останнє бажання. Але мені вдалося», – йдеться у дописі.

Майя Москвич також зазначила, що срібло на змаганнях здобула американка Джессіка Гарсія, а бронзу виборов волинянин Павло Ковальський – також учень Дмитра Сидорука.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel