Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Укрпошта завтра випускає благодійну марку «Пес Патрон» (Фото)

Обіцяють, що пес візьме участь в погашенні.

Фото: Facebook/прес-центр ДСНС.

Укрпошта завтра випускає благодійну марку «Пес Патрон» (Фото)

Це перша офіційна благодійна марка країни

Акціонерне товариство «Укрпошта» у вівторок, 30 серпня, випускає марку «Пес Патрон».

Як передає Укрінформ, про це генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський повідомив у Телеграмі.

«Завтра, по чисельним проханням, ми випускаємо марку «Пес Патрон». Але, крім того, що це крута марка, яка розповідає про те, як сапери, разом з Патроном, допомагають зберегти життя дітей і фермерів та забезпечують проходження судів — це перша офіційна благодійна марка країни», - зауважив він.

 

 За словами Смілянського, «разом з вами ми плануємо зібрати понад 1 мільйона євро на машину для розмінування, яка, можливо, не така красива, як Патрон, проте допомагає швидко розміновувати великі території».

За словами Смілянського, плануємо зібрати понад 1 мільйона євро на машину для розмінування, яка, можливо, не така красива, як Патрон, проте допомагає швидко розміновувати великі території.

«Понад 150 000 – така кількість знайдених вибухонебезпечних предметів в Україні, за даними ДСНС, тож Патрон потребує допомоги та з боку технічних засобів, і з боку чотирилапих помічників. Саме тому решта донатів піде на підтримку притулків тварин по всій країні», - підкреслив Смілянський.

Він також додав, що завтра буде багато цікавого по всій країні, «деталі докладу ввечері - а поки фотонатяк на те, що вас чекає. Патрон обов’язково запустить свою марку особисто лапою».

Читайте також: «Кому Укрпошта присвятить дві нові серпневі тематичні марки (Відео)»

Реклама Google

Telegram Channel