Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Арестович про наступ на Півдні: Пригоди почались, і вони щодня будуть лише веселіші

Олексій Арестович.

Колаж 24 каналу.

Арестович про наступ на Півдні: Пригоди почались, і вони щодня будуть лише веселіші

В окупаційних військ росії 29 серпня лише почалися «пригоди» на окупованій частині Херсонщини. Проте їхнє скрутне становище буде дедалі більше поглиблюватись

Таку думку озвучив радник одразу всього Офісу Президента Олексій Арестович. Про це повідомляє 24 канал із посиланням на його ефір у ютубі «Фейгин Live», повідомляє 24 канал.

Арестович сказав, що відбувається на Херсонщині 

За словами радника, всі окупанти на Херсонщині можуть ще не розуміють, яке в них становище. Проте їм вже виписаний «квиток в один кінець». Проте поки особливих деталей того, що відбувається на Херсонщині він не озвучував 

Одне можу сказати. Пригоди почалися та вони кожного дня будуть лише веселіші, змістовніші та цікавіші,– сказав радник ОП. 

Одне можу сказати. Пригоди почалися та вони кожного дня будуть лише веселіші, змістовніші та цікавіші,– сказав радник ОП. 

Також пояснив, що наразі в регіоні ЗСУ перейшли в «маленький симпатичний наступ». Там прорвали лінію фронту на кількох ділянках, а також триває розвиток наступу в глибину. Зокрема, це вдається завдяки тому, що раніше перервали всі логістичні шляхи окупантів. Мовиться про знищення кількох мостів через Дніпро та нової паромної переправи, якою перекидали техніку. «Ми утискаємо їхні спроби забезпечити свої угруповання, завдаємо ударів по резервах», – описав Арестович частину з дій ЗСУ на правому березі Дніпра.

Чому радник так мало говорив 

Ймовірно, радник на цьому ефірі був не надто багатослівним через заклик, який напередодні озвучили у Збройних Силах. Керівниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк зауважила, що варто поводитись дуже обережно з інформацією про наступ. Адже одразу після перших повідомлень про це окупанти масовано обстріляли Миколаїв.

Читайте також: «Пояснили, куди може піти радіація, якщо на ЗАЕС станеться аварія».

Реклама Google

 

Telegram Channel