Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
«Перекажи гроші від мене в будь-який фонд Перемоги»: лучанка розповіла про донат подруги-білоруски

Притомні білоруси сподіваються, що боротьба українців і їм допоможе отримати надію.

Фото: Вясна.

«Перекажи гроші від мене в будь-який фонд Перемоги»: лучанка розповіла про донат подруги-білоруски

Мешканка білорусі каже, що білоруси захоплені силою та вірою українців і просить вибачення

«Хочу тебя попросить. Понимаешь, тут с этим сложно, ты должна понять и помочь. Я очень хочу, очень хочу задонатить лично на вашу армию», – про рішення переказати гроші своєї подруги з білорусі на своїй фейсбук-сторінці розповіла лучанка Жанна.

Цитуємо зміст розмови:

«Хочу, чтобы моя небольшая сумма хоть кому-то помогла. Но тут это сделать невозможно и страшно, что найдут, что придут... Жан, вам этого не понять, вы живете в свободе, поколение ваших детей выросло в демократии и вере в свою державу, а у нас это только в перспективе. Может. А может и нет. Но все равно ты, пожалуйста, расскажи друзьям и коллегам, как мы страшно переживаем, скажи, что тут не все зомби. Далеко не все. Нас много, кто против, очень много. Мы восхищены вашей силой. Вашей любовью и верой... Возьми деньги, приедешь домой, перечисли от меня в любой фонд для Победы. Может это поможет и нам получить надежду. И простите нас» – висловилася громадянка сусідньої держави, на чолі якої самопроголошений диктатор.

⠀Лучанка на імя Жанна переказує, що така розмова трапилася у неї з подругою у Мінську: «Ми довго говорили, були й усмішки, але більше сльози. Світ обвалився не лише для нас. І багато людей там також не знають, як жити далі. Ті, у кого ще працює мозок».

⠀Вона застерегла у своєму дописі від порад «на спекулятивні теми». Головне, каже, – попереду. І в нас, і в них. І закликала донатити.

Читайте також: «Яка ситуація на кордоні України з білоруссю на 31 серпня»

Реклама Google

Telegram Channel