Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Для добробату «Арей» на передову відправили з Волині дуже очікуваний вантаж

Допомога дуже важлива.

Фото Волинської облради.

Для добробату «Арей» на передову відправили з Волині дуже очікуваний вантаж

До формування вантажу бійцям добровольчої армії, які нині воюють на Херсонському напрямку, долучився і голова Волиньради Григорій Недопад

Сьогодні він передав вартісний та особливо очікуваний на передовій пристрій – коліматорний приціл. Це оптичний прилад для автоматичної зброї, який значно прискорює і спрощує тримання цілі на мушці та гарантує високоточність стрільби, йдеться на сторрінці Волинської облради у Фейсбуці.

«Окрім того, він дозволяє вражати цілі при поганому освітленні – в сутінках чи у похмуру погоду. Прилад також незамінний для бійців, які носять окуляри або мають не стовідсотковий зір», - зазначив Григорій Недопад.

Це оптичний прилад для автоматичної зброї, який значно прискорює і спрощує тримання цілі на мушці та гарантує високоточність стрільби.

Від Волиньради добробатівцям також спорядили електроінструменти, літню амуніцію, індивідуальні аптечки, засоби гігієни та продукти тривалого зберігання.

 

Військовий волонтер Руслан Роговський розповів, що для «арейців» іще роздобув рації, якісні берці та два повнопривідних автомобілі. Він запевнив, що днями особисто доправить вантаж на лінію фронту.

Читайте також: «Перекажи гроші від мене в будь-який фонд Перемоги»: лучанка розповіла про донат подруги-білоруски.

Реклама Google

Telegram Channel