Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
У Володимирі здорожчає вивіз сміття

Усе дорожчає.

Фото: acc.cv.ua.

У Володимирі здорожчає вивіз сміття

З першого вересня зросте вартість послуги з вивезення та захоронення сміття у Володимирі

Відповідні рішення №265 та №266 25.08.2022 року підтримали на засіданні виконавчого комітету Володимирської міської ради. Відкориговані тарифи на послуги КП «Полігон» з вивезення та захоронення твердих побутових відходів володимирчани вже отримають у вересні, – йдеться на офіційній сторінці комунального підприємства, повідомляють на сайті Володимирської міськради

Відповідно до розрахунків, після коригування тарифу ціна на послуги з вивезення та захоронення ТПВ для містян зросте приблизно на 42,2 відсотки. Тариф, який діяв донині, був розрахований у 2017 році, коригувався в окремих статтях витрат і складав 10,50 грн на 1 особу в місяць. На сьогодні, в результаті певних розрахунків, комунальне підприємство «Полігон» повідомляє про кориговані тарифи: 13,21 грн в місяць на одну особу (вивезення ТПВ) + 1,72 грн в місяць на 1 особу (захоронення ТПВ) = 14,93 грн в місяць на 1 особу (вивезення і захоронення ТПВ).

Ціна на послуги з вивезення та захоронення ТПВ для містян зросте приблизно на 42,2 відсотки.

«Наголошуємо, що наразі відбулося коригування тарифу, а не прийняття нового. Коригування тарифу на вивезення та захоронення твердих побутових відходів на КП«Полігон» пояснюють здорожчанням паливно-мастильних матеріалів та збільшенням розміру середньої заробітної плати. Адміністрація КП «Полігон» також просить жителів Володимира вчасно розраховуватися за надані послуги, адже деякі містяни, підприємці та підприємства боргують чималі суми за надані послуги. Сплата цих боргів могла б суттєво покращити фінансовий стан комунального підприємства, адже пальне та запчастини до транспортних засобів за останні місяці зросли в рази.

Водночас дякуємо нашим споживачам, які вчасно розраховуються за надані КП «Полігон» послуги. Завдяки цим коштам нам вдається вчасно надавати послуги, ремонтувати комунальну техніку, оперативно реагувати на звернення громадян і безперебійно працювати задля нашої спільної мети – перемоги», - йдетьтся у повідомленні.

Читайте також: Учора на Волині активізувалися палії.

Реклама Google

Telegram Channel