Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У ЗСУ з іронією відповіли на заяву росії про те, що «контрнаступ з тріском провалився»

«Їм достатньо просто скласти зброю...»

Фото ТСН.

У ЗСУ з іронією відповіли на заяву росії про те, що «контрнаступ з тріском провалився»

Морально-психологічний стан війська противника на правому березі Херсонської області дуже розхитаний

Українська армія продовжує знищувати логістику окупантів на півдні, і робить це ефективно.

Про це в ефірі телемарафону зазначила керівниця прес-центру ОК «Південь» Наталя Гуменюк, передає УНІАН.

Зокрема, ЗСУ продовжують атакувати понтонні переправи. Їх Гуменюк назвала «лего-конструкторами»: «Це такий нескінченний лего-конструктор, бо вони, усвідомлюючи, що знаходяться під нашим вогневим контролем, продовжують ліпити ці баржі, як з пластиліну. А ми продовжуємо їх методично дірявити».

Моральний стан на нашу користь. Їм достатньо просто скласти зброю.

Також Гуменюк прокоментувала нещодавню заяву Міноборони росії про те, що контрнаступ ЗСУ на півдні нібито «з тріском провалився».

«У них так сильно тріщало, що вони сприйняли свій тріск за наш, мабуть, тому не почули справжнього стану справ. Нарешті все покаже час і наша витримка», - сказала вона.

За словами Гуменюк, морально-психологічний стан війська противника на правому березі Херсонської області «дуже розхитаний, вони зневірені і демотивовані».

«Оскільки офіцерський склад не налаштований вести ніякі бойові дії, а налаштовані у зворотному напрямку – на лівий берег. Вони намагаються втримати рядовий склад на передовій та імітують перекидання підрозділів, щоб у людей складалося враження, що підтягуються резерви. Моральний стан на нашу користь. Їм достатньо просто скласти зброю», - зазначила Гуменюк.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel