Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Вчора на Волині горіли дві будівлі (Фото, відео)

Ого...

Скриншот із відео.

Вчора на Волині горіли дві будівлі (Фото, відео)

За минулу добу волинські рятувальники приборкали дві пожежі, тричі виїжджали на проведення аварійно-рятувальних робіт та знищили п'ять застарілих боєприпаси часів минулої війни

Зокрема о 19:10 виїхали на гасіння пожежі господарської споруди, що трапилася у селі Щедрогір на території Забродівської сільської громади Ковельського району. Вже о 19:30 локалізували пожежу, а о 20:05 остаточно її ліквідували. Рятувальникам активно допомагали працівники місцевої пожежної охорони цього ж села, повідомляє ДСНС Волині.

Ймовірна причина пожежі - недолік конструкції, порушення правил монтажу кормозапарника.

Ще одну пожежу, що виникла у кімнаті цегляного житлового будинку, де були розміщені холодильник та морозильна камера, у селі Видраниця цієї ж сільської громади, о 21:50 ліквідували працівники 14 Державної пожежно-рятувальної частини з селища Ратне разом із вогнеборцями місцевих пожежних команд сіл Замшани та Видраниця.

Ймовірною причиною виникнення пожежі стало коротке замикання електромережі.

Вогнем знищено покрівлю на площі 35 метрів кв, перекриття на площі 10 метрів кв., холодильник, морозильна камера, пошкоджено перекриття на площі 20 метрів кв, речі домашнього вжитку.

Ймовірною причиною виникнення пожежі стало коротке замикання електромережі.

Аварійно-рятувальні роботи проводилися на території Колківської громади Луцького району у селі Куликовичі, де рятувальники допомогли розкрижувати та прибрати аварійне дерево, у селі Нові Підцаревичі Маневицького району - ліквідували гніздо небезпечних комах (шершнів), а також у місті Рожищі вогнеборці порятували собаку, яка впала у криницю глибиною 14 метрів. Працівники ДСНС помістили в криницю штурмову драбину, проте їх довжини виявилося недостатньо. Тому рятувальник Юрій Салій спустився драбиною та за допомогою рятувальних мотузок дістався до зляканої собачки, узяв на руки та підняв на поверхню.

 

Окрім цього, працівниками групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУДСНС в області у Володимирському районі проведено вилучення та знищення п'яти боєприпасів часів Другої Світової війни.

Читайте також: На Волині директор вінницького підприємства привласнив понад 635 тисяч гривень бюджетних коштів.

Реклама Google

Telegram Channel