Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Лукашенко заявив, що Польща відновлює Річ Посполиту, а українцям ще доведеться просити москву про допомогу

лукашенко змагається сам із собою у продукуванні нісенітниць.

Фото ТСН.

Лукашенко заявив, що Польща відновлює Річ Посполиту, а українцям ще доведеться просити москву про допомогу

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко видав черговий маразм

Він заявив, що Польща нібито відновлює Річ Посполиту, а українці ще проситимуть Росію про допомогу в боротьбі з «полонізацією», пише ТСН. 

Про це білоруський диктатор сказав 1 вересня у своїй промові до школярів.  Лукашенко знову повторив свою брехну про «напад на Білорусь та превентивний удар».  «Звинувачують, що Росія агресор, та й ми заразом. Та ні. Якби тоді не розпочалася превентивна спеціальна операція, по Білорусі насамперед було б завдано ракетного удару», - заявив Лукашенко. 

Самопроголошений президент Білорусі також додав, що нібито війна в Україні почалась через «польські еліти».

Самопроголошений президент Білорусі також додав, що нібито війна в Україні почалась через «польські еліти». «Так звані західні партнери зіштовхнули лобами три братні народи — білорусів, росіян, українців… Чому ми дозволили нас зіштовхнути? І знову на обрії хто? Ті самі польські еліти. Користуючись ситуацією, відтворюють нову Річ Посполиту, яка вже юридично оформила свої особливі привілеї в Україні. Я колись із цього приводу сказав, боюся, що українцям найближчим часом доведеться припинити будь-яку бійню з Росією та звернутися до нас, щоби захистити їх від цієї полонізації», - побідкався Лукашенко. 

Реклама Google

 

Telegram Channel