Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
«Рятуйте»: білоруський школяр на «відкритому уроці з лукашенком» передав світові «сигнал» 

Оце так!

Фото obozrevatel.com.

«Рятуйте»: білоруський школяр на «відкритому уроці з лукашенком» передав світові «сигнал» 

На аркуші паперу хлопець написав «Рятуйте» і як би ненароком підставив його в об'єктив камери репортера

Старшокласник із білорусі під час «відкритого» уроку за участю самопроголошеного президента олександра лукашенка надіслав світу сигнал із проханням про допомогу.

Відповідний ролик опублікували білоруські Telegram-канали, передає obozrevatel.com. Послання було відправлене ніби ненароком, коли однокласник героя звертався до лукашенка з приводу своєї любові до історії (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

лукашенко з нагоди початку нового навчального року в білорусі влаштував багатостраждальним підліткам втомливу лекцію під назвою «Історична пам'ять — дорога в майбутнє».

Сам лукашенко з нагоди початку нового навчального року в білорусі влаштував багатостраждальним підліткам втомливу лекцію під назвою «Історична пам'ять — дорога в майбутнє». Під час тривалого викладу досягнень білоруських робітників у сільськогосподарській, а пізній та технологічній галузі, диктатор представив хлопцям щось схоже на ноутбук.

«Його мені подарували розумні люди, яким було поставлено завдання похитатися по всьому світу, знайти найкраще, те, що ми не можемо створювати самі, і створити цей комп'ютер. Поки що всередині цього апарату лише 15% білоруської «начинки», але вже до кінця цього року буде понад 30%», – загадково мріє диктатор.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel