Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У Луцьку попрощалися із загиблим Героєм Олександром Кулею (Фото)

Вічна пам’ять герою...

Фото Луцької міськради.

У Луцьку попрощалися із загиблим Героєм Олександром Кулею (Фото)

Сьогодні міська територіальна громада вшанувала ще одного військовослужбовця, який віддав своє життя у війні з росією

У кафедральному соборі Святої Трійці відспівали Олександра Кулю, 1982 року народження, йдеться на сайті Луцької міської ради.

Лучанин Олександр Куля був призваний на військову службу по мобілізації.

Перехожі зупинилися, схилили голови та зі сльозами на очах провели армійця в останню дорогу. Церемонія прощання з Героєм завершилась виконанням державного Гімну.

1 вересня бойовий медик третього механізованого батальйону військової частини солдат Олександр Куля загинув у районі населеного пункту Нестерянка Запорізької області.

«Донедавна ми думали, що будемо завжди спокійно жити, планувати завтрашній день, ставити перед собою цілі, досягати їх. Натомість сьогодні вкотре тримаємо в руках запалену свічу на честь загиблого воїна. Олександр віддав своє життя за те, щоб ми мали спокійний сон, щоб наші діти могли ходити до школи, дорослі – працювали. Але насправді, доки ми не переможемо у цій війні, у нас не буде ні спокійного сну, ні роботи, ні навчання. Тож робімо все, щоб наблизити перемогу, допомагаймо нашим військовим усім, чим можемо», – наголосив у скорботному слові декан Свято-Троїцького собору, протоієрей Микола Нецькар.

До молитви за упокій душі спочилого разом із родиною, небайдужими та армійцями, долучився Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Після богослужіння процесія з труною вийшла з храму на Театральний майдан, де вже зібралося чимало лучан. Перехожі зупинилися, схилили голови та зі сльозами на очах провели армійця в останню дорогу. Церемонія прощання з Героєм завершилась виконанням державного Гімну.

 

 

 

 

 
 

 

 

 Читайте також: На фронті загинула медик з Волині, без мами залишилася маленька донечка.

Реклама Google

Telegram Channel