Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Сашко Положинський випустив ліричний трек про кохання, який написав на передовій (Відео)

Сашко Положинський.

Фото ТСН.

Сашко Положинський випустив ліричний трек про кохання, який написав на передовій (Відео)

Екслідер гурту «Тартак» Сашко Положинський, який вже чотири місяці служить у лавах ЗСУ і боронить нашу землю на передовій, не забуває й про творчість

Трек був записаний у дуеті разом з молодою українською співачкою Asilia, інформує ТСН. Як розповів Положинський, ідея композиції прийшла до нього, коли він вже служив у лавах ЗСУ на передовій.

«Це знову буде хіт».

Композиція отримала назву «Як ти там?», що у наші дні стала аналогом фрази – кохаю тебе, коли переживаєш за близьку людину і не знаєш, як вона зараз почувається.

Цікаво, що обкладинкою до треку стала світлина, яку Сашко Положинський, перебуваючи на службі, зробив в одному з напівзруйнованих приміщень: «Коли робив цю світлину в одному з напівзруйнованих приміщень, в яких ми тоді базувалися, знав, що вона стане обкладинкою до пісні, яка в мені вже зріла. Сьогодні пісня вийшла на платформах. Дякую всім причетним та всім, кого вона торкає!», – прокоментував прем'єру роботи Положинський.

Своєю чергою, шанувальники музиканта поквапилися поділитися емоціями від почутого: «Мені одразу нагадало це Катю Чілі та «Понад хмарами». «Це знову буде хіт», «Торкає так, що вишибає сльозу у дорослого дядька... Дякую за службу та творчість. Бережи себе», «Дякую, мені дуже особисто було приємно, що людина, яку я дійсно кохаю, написала мені: як ти там, те саме як ти там...».

Реклама Google

Telegram Channel