Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Відома модель вийшла на червону доріжку з прапором України і в «закривавленій» прозорій сукні (Фото)

Оце так!

Фото Damion.club.

Відома модель вийшла на червону доріжку з прапором України і в «закривавленій» прозорій сукні (Фото)

Відома українська супермодель Аліна Байкова відвідала прем'єру фільму американського режисера Євгена Афінеєвського про війну в Україні «Свобода у вогні» на Венеціанському кінофестивалі

Для виходу на червону доріжку зірка обрала напівпрозору червону сукню, яка символізує кров українців, передає obozrevatel.com.

Я в червоному, тому що моя країна обливається кров'ю.

У руках 33-річна модель традиційно тримала маленький прапор України. «Сьогодні я в червоному. Але не як символ пристрасті. Я в червоному, тому що моя країна обливається кров'ю. Мої люди стікають кров'ю. І емоційно, і фізично», – пояснила у своїх InstaStories вибір вбрання знаменитість.

Папараці зняли незвичайний символічний образ українки з усіх ракурсів. Напівпрозора сукня-міді на Байковій – від українського бренду Tasha Mano. Талію моделі прикрашала шовкова баска кольору бордо. Вставки з того самого матеріалу виднілися на подолі вбрання. Верхню частину з довгими рукавами-ліхтариками доповнювали рюші, які також прикривали груди зірки.

На ноги Байкова взула червоні туфлі-човники на високій шпильці. Завершували образ яскраві червоні губи та строга зачіска у вигляді низького пучка. З аксесуарів: діамантові сережки та кафи у вухах, а також клатч під колір усього образу.

На червоній доріжці модель з'явилася разом із військовою кореспонденткою ТСН Наталією Нагорною, героїнею документальної кінострічки про російсько-українську війну Анною Зайцевою, якій вдалося вижити на «Азовсталі» та режисером Євгеном Афініївським. Також до них приєднався директор Венеціанського кінофестивалю Альберто Барбера.

Байкова зняла реакцію глядачів у залі на фільм «Свобода у вогні», який є продовженням стрічки «Зима у вогні». Останній був показаний на Netflix та номінований на «Оскар».

Після перегляду люди ще довго не припиняли аплодувати автору та героям документалки.

Додамо, що в цій же сукні Tasha Mano Байкова позувала для рекламної кампанії модного бренду ще в 2017 році.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel