Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
У волинській сільській громаді назбирали коштів на 7 авто для військових ЗСУ

Все для фронту – все для перемоги!

Фотоколаж із сайту rbc.ua.

У волинській сільській громаді назбирали коштів на 7 авто для військових ЗСУ

Тільки минулого тижня під час благодійного футбольного турніру в Поромівській громаді благодійна скарбничка збагатилась на 18 тисяч гривень

 Спортивний турнір, який відбувся у селі Стара Лішня Поромівської громади на Іваничівщині під гаслом «Разом до перемоги», мав на меті підтримати ЗСУ. У ньому взяли участь команди із сіл Бужанка, Поромів, Литовеж, Кречів та дві команди із села Стара Лішня.

Перемогу здобули спортсмени з села Литовеж, а нагороду за забитий найкращий гол від мецената Миколи Шевчука отримала юна футболістка із села Осмиловичі – Вікторія Бортнік.

Нагороду за забитий найкращий гол від мецената Миколи Шевчука отримала юна футболістка із села Осмиловичі – Вікторія Бортнік.

Підтримати команди зійшлося багато уболівальників, які жертвували на ЗСУ, в результаті чого вдалося зібрали понад 18 тисяч гривень, які будуть спрямовані на придбання автомобіля нашим захисникам.

Реклама Google

  А перед тим завдяки проведеним спортивно-розважальним заходам (спортивні змагання, розіграш лотереї, майстер-класи, виставка – продаж різноманітної випічки) у селі Бужанка  Поромівської ТГ для потреб ЗСУ було зібрано  40 800 гривень.

 Потужно включилися у благодійництво від початку війни й мешканці Литовезької громади, які власними силами придбали вже 7 авто для військових ЗСУ  на фронт. Щоразу автомобіль завантажують домашніми продуктами та необхідними речами, які прямують у підрозділи, де служать земляки. Спільно наближають перемогу!

 Роксолана ВИШНЕВИЧ, Володимирський район.

Читайте також на volyn.com.ua: «Героїня з Волині: «Маленька, худенька жінка, а скільки життів врятувала вона!»​».


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel