Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Українка, хоч і працювала разом із чоловіком і сином, проте здавала інформацію путіністам (Відео)

Зрадникам пощади не буде!

Фото із сайту Youtube.com.

Українка, хоч і працювала разом із чоловіком і сином, проте здавала інформацію путіністам (Відео)

На підприємстві ракетно-космічної галузі Дніпра викрили зрадницю

В Україні, на жаль, є люди, які попри все нещастя, що принесли з собою окупанти, йдуть з ними на співпрацю. На щастя, українські спецслужби ефективно їх викривають та передають до суду

Контррозвідники СБУ викрили співробітницю одного з підприємств ракетно-космічної галузі у Дніпрі. Вона пішла на співпрацю з ворогом, адже чекала приходу росіян на Дніпропетровщину і демонструвала свою проросійську позицію у соцмережах, інформує 24tv.ua.

Які секретні дані могли попасти до рук росії

Слідство встановило, що колаборанткою була 62-річна місцева мешканка. З червня 2022 року вона по-різному вислуговувалась перед ворогом:

= передавала інформацію про новітні українські розробки у воєнній сфері;

= передавала інформацію про стан реалізації державних оборонних замовлень України;

= коригувала ракетні обстріли по Дніпру;

= звітувала окупантам про відомі їй позиції ЗСУ у місті.

Вона пішла на співпрацю з ворогом, адже чекала приходу росіян на Дніпропетровщину і демонструвала свою проросійську позицію у соцмережах.

«І це при тому, що її чоловік і син також працюють на вказаному підприємстві та задіяні у розробці й модернізації військового озброєння і ракетної техніки», – підкреслили правоохоронці.

Реклама Google

Під час санкціонованих обшуків співробітники СБУ вилучили засоби комунікацій та комп‘ютерну техніку, які використовувалися для протиправної діяльності.

Як стало відомо 10 вересня, жінці уже повідомили про підозру за державну зраду, а суд планує обрати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Зазначимо, що державна зрада карається позбавленням волі на строк від 12 до 15 років із конфіскацією майна або без такої.

Читайте також на volyn.com.ua: «Для батька і сина Хомичів честь — разом чавити російську нечисть!​».

Telegram Channel