Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Ватажок бойовиків пушилін покинув Донецьк

І до нього дійде черга.

Фото: Українська правда.

Ватажок бойовиків пушилін покинув Донецьк

На тлі повідомлень про те, що ЗСУ зайшли на територію Донецького аеропорту, з'явилася інформація і про те, що бойовики почали втікати

Наприклад, ватажок бойовиків денис пушилін покинув Донецьк.

Про це 24 каналу повідомили джерела в розвідці. Напередодні з'явилася інформація про те, що ЗСУ зайшли на територію Донецького аеропорту. Тож, вочевидь, бойовики вирішили рятували свої життя втечею.

Субота 10 вересня багата на хороші новини. Наприклад в тимчасово окупованому Донецьку «щось сталося» і «чомусь» довелося втікати денису пушиліну.

Втеча ватажка квазіутворення виглядає неабияк ефектно на тлі повідомлення про те, що Збройні Сили України зайшли на околиці Донецька, зокрема на територію аеропорту.

Поки що невідомо, куди саме втік ватажок бойовиків та «керівник» квазіутворення в Донецькій області. Ймовірно, він міг втекти до росії. Варіантів у пушиліна не так уже й багато.

Втеча ватажка квазіутворення виглядає неабияк ефектно на тлі повідомлення про те, що Збройні Сили України зайшли на околиці Донецька, зокрема на територію аеропорту, за який тривали запеклі бої з вересня 2014 по січень 2015 року. Окупантам тоді не вдавалося захопити летовище, тому його просто знищили. Українських захисників аеропорту згодом назвали кіборгами.

Читайте також: Президент зібрав Ставку Верховного Головнокомандувача: доповідали про деокупацію територій.

Реклама Google

Telegram Channel