Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Залужний тримав коровай на весіллі українського воїна, тещою якого стала відома письменниця

«Бажаю діточок Вам, як на небі зірочок!»

Фото з Telegram-каналу «Оперативний ЗСУ».

Залужний тримав коровай на весіллі українського воїна, тещою якого стала відома письменниця

Попри війну життя триває і створюються нові сім’ї

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний прийшов на реєстрацію шлюбу українського офіцера Євгена Негрійка з нареченою Марією Воротил.

Нащадки двох давніх козацьких родів – сумського роду Негрійків і черкаського роду Воротил – створили нову сім'ю і відтепер будуватимуть власний дім.

Генерал тримав коровай, розписав одруження пари. Про це повідомляє Telegram-канал «Оперативний ЗСУ», передає gazeta.ua.

Також свідком став мер Києва Віталій Кличко.

 

 «Війна не стала на заваді коханню: нащадки двох давніх козацьких родів – сумського роду Негрійків і черкаського роду Воротил – створили нову сім'ю і відтепер будуватимуть власний дім», – повідомляють.

А найцікавіше, що мамою нареченої є відома письменниця, а нині ще й волонтерка Тамара Горіха Зерня. Щаслива теща повідомила про подію на своїй фейсбук-сторінці і показала спільне фото, на якому вона пишається у червоній вишиваній сукні.

 

 

«Після події діти дістали прапор і попросили наших почесних гостей на ньому розписатися. Я переживаю, що не здогадалася вчинити так само. Дякую усім, хто розділив з нами наші емоції у цей день. Віримо у перемогу ЗСУ і щасливе майбутнє наших дітей у вільній Україні», – написала пані Тамара.

Читайте також: Звільнення України: Залужний показав переможні фото з передової.

Реклама Google

 

Telegram Channel