Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Окупанти виганяють українців з домівок і поповнюють свою армію засудженими і алкоголіками - Генштаб

Але ніщо не врятує рашистів від ганебної поразки.

Фото: Генштаб ЗСУ.

Окупанти виганяють українців з домівок і поповнюють свою армію засудженими і алкоголіками - Генштаб

російська армія вчиняє злочини на тимчасово окупованих територіях

У населених пунктах Чаплинського району Херсонської області російські окупанти розквартировуються у домівках місцевих жителів, подекуди виганяючи власників з дому. Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ 14 вересня.

Вербувальники обіцяють засудженим зняття судимості в обмін на службу терміном 3 місяці, для рецидивістів або засуджених за особливо тяжкі злочини термін служби складатиме 6 місяців.

Російська армія щодня зазнає суттєвих втрат у живій силі та намагається їх компенсувати у різний спосіб. Військове керівництво продовжує пошук бажаючих воювати серед ув’язнених, зокрема в колоніях Тульської області. Вербувальники обіцяють засудженим зняття судимості в обмін на службу терміном 3 місяці, для рецидивістів або засуджених за особливо тяжкі злочини термін служби складатиме 6 місяців. Проте жодні контракти із бажаючими не підписуються. Також триває набір, так званих «резервістів» до складу 3-го армійського корпусу. Серед вже набраного особового складу велика кількість людей, що мають наркотичну та алкогольну залежність. Також, про проблеми з комплектуванням підрозділів особовим складом свідчить факт проведення примусової мобілізації у місті Горлівка, місцеві так звані «військкомати» отримали завдання разом з «міліцією» до 19 серпня набрати 6 тисяч осіб. У місті триває розшук та затримання чоловіків, що в свою чергу викликає масове невдоволення місцевих жителів.

Читайте також: Ситуація на фронті станом на ранок 14 вересня - інформація Генштабу ЗСУ.

Реклама Google

Telegram Channel