Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Зрадники України звертаються до СБУ про співпрацю, бо окупанти не впускають їх у росію

Україна переможе!

Колаж volyn.com.ua.

Зрадники України звертаються до СБУ про співпрацю, бо окупанти не впускають їх у росію

Останні дні частішають випадки звернення колаборантів до українських спецслужб щодо співпраці

Дехто з цих зрадників намагається виїхати до росії, але їх не випускають. Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає УНН.

Рашисти нікого не випускають до росії, їм зрадники не потрібні. Був один випадок, коли колаборанта не пропустили на блокпосту в Криму.

«Останні дні ми бачимо тенденцію, коли колаборанти виходять на зв’язок з українськими спецслужбами щодо укладання угоди про скасування, відтермінування чи послаблення їх відповідальності, якщо вони будуть надавати інформацію та служити Україні. Також колаборанти розуміють, що Мелітополь буде звільнено і вирішують сховатися та дочекатися наступу ЗСУ для подальшої здачі правосуддю. Вони чітко розуміють, що краще відсидіти певний строк в тюрмі, але за законом, ніж бути «зачищеним» ФСБ, а саме таку загрозу вони бачать для себе», – повідомив Федоров.

Він також додав, що дехто із колаборантів намагається виїхати до росії, однак їх не пропускають і повертають назад.

«Рашисти нікого не випускають до росії, їм зрадники не потрібні. Був один випадок, коли колаборанта не пропустили на блокпосту в Криму. Повертаючись до Мелітополя він був заарештований і більше його ніхто не бачив», – розповів Федоров.

Останні новини:

 Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel