Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Солдати ЗСУ залишили зворушливу записку в одному з будинків Балаклії

Переможемо.

Фото Главком.

Солдати ЗСУ залишили зворушливу записку в одному з будинків Балаклії

Вояки погодували кота та собаку господарів

Українські захисники, котрі звільняли Балаклію, жили у будинку місцевих мешканців. Покидаючи оселю, вони залишили на холодильнику зворушливе послання господарям. Знімок на своїй сторінці у Facebook оприлюднила Перша окрема штурмова рота добровольчого українського корпусу Правого сектору «Вовки да Вінчі», пише Главком.

Усі цінні речі ми залишили у вас вдома. Собаку та котів ми покормили. Пес – справжній охоронець

«Ми, солдати ЗСУ, користувалися вашою оселею, так як потрібно було десь жити. Вибачте за безпорядок. Усі цінні речі ми залишили у вас вдома. Собаку та котів ми покормили. Пес – справжній охоронець», – сказано у записці військових.

«Трішки про безсовісних «укропів», які селяться в домівки цивільних. Насправді, такі чутки розпускають ті, хто вірить (або переконує інших), що на окупованих територіях живуть прихильники руского міра. Так, бувають і такі. Але в переважній більшості – це наші співгромадяни, наші брати і сестри, наш надійний цивільний тил. І ми завжди вдячні кожному, хто долучається до виборювання нашої свободи. Навіть якщо не маємо можливості подякувати особисто», – ідеться у підписі до фото.

 

 

Telegram Channel