Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Скільки школярів та вчителів Луцької громади перебувають за кордоном

Усього в школах громади в навчальному році 2022/2023 навчається 31 802 учні.

Фото Апостроф.

Скільки школярів та вчителів Луцької громади перебувають за кордоном

За межами України станом на 21 вересня перебувають понад 3 500 учнів загальноосвітніх шкіл міської територіальної громади

Про це Суспільному розповів керівник міського департаменту освіти Віталій Бондар.

Ці школярі, говорить посадовець, залучені до освітнього процесу в різних форматах із використанням технологій дистанційного навчання (за сімейною формою чи екстернатом) та зараховані в заклади освіти.

«Це трохи більше 10 %. Попередньо в травні таких дітей було 8 тисяч, у березні школярів за кордоном було ще більше. Тобто, кількість дітей, які за кордоном, зараз зменшилася», – зазначив посадовець.

З числа внутрішньо переміщених осіб у школах Луцької громади навчається понад пів тисячі дітей.

З числа внутрішньо переміщених осіб у школах Луцької громади навчається понад пів тисячі дітей. Усього в школах громади в навчальному році 2022/2023 навчається 31 802 учні.

Що відомо

  • Станом на кінець серпня за межами країни перебували 188 вчителів загальноосвітніх шкіл Луцької громади.
  • У Луцькій територіальній громаді до навчального року 2022/2023  готові 33 із 38-ми шкіл. У цих закладах є укриття і навчання відбуватиметься в офлайн форматі. Ще в п'яти школах громади, де захисних приміщень немає або вони не готові до використання, учні навчатимуться дистанційно або шукатимуть альтернативні приміщення.
Telegram Channel