Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Загинув головний освітянин Коломиї Любомир Бордун, який боронив Україну від окупантів

Вічна пам'ять Герою.

Фото Обозреватель.

Загинув головний освітянин Коломиї Любомир Бордун, який боронив Україну від окупантів

Чоловік взяв до рук зброю у перші дні повномасштабного вторгнення Росії в Україну і захищав рідну землю на Донеччині до останнього подиху

Про це  повідомила очільниця Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук, пише Обозреватель. Вдома на воїна чекали дружина та двоє дітей. 

«У бою з окупантами загинув головний освітянин Коломиї Любомир Бордун. Захисник, воїн, депутат Коломийської міської ради двох скликань, начальник управління освіти. Любомир пішов захищати Україну з перших днів повномасштабного вторгнення росії. До останнього боровся з російськими загарбниками у Донецькій області», – написала Онищук.

«Любомир – непересічна людина. Завдяки своїй старанній праці заробив авторитет та повагу серед колег, освітян, батьків та всіх інших жителів нашої громади. Людина з великої букви. Справжній професіонал, великий патріот, люблячий батько, чоловік та син, хороший друг», – додав міський голова Коломиї Богдан Станіславський.

Місцеві ЗМІ пишуть, що народився Любомир Бордун у Снятині. За освітою був вчителем математики та інформатики. З 2016 року очолював управління освіти  Коломийської міської ради.

За освітою був вчителем математики та інформатики. З 2016 року очолював управління освіти  Коломийської міської ради.

Воював герой у складі 10 окремої гірсько-штурмової бригади, місцем постійної дислокації якої є саме Коломия.

Загинув Бордун як справжній воїн: у запеклому бою.

В одному з останніх своїх дописів у Facebook Любомир звернувся до українських чоловіків.

«Як би нам цього не хотілося, але війна – надовго! Ми хочемо вірити в дива, але це не той випадок. Все залежатиме від нашого та «їхнього» ресурсів: людського, військового та економічного. Тому Чоловіки, які «не вміють», «не готові», «не …» – змиріться з думкою, що завжди «петляти» не вийде і вам прийдеться взяти в руки зброю. Але у вас є ще час! Тож вчіться та готуйтесь, особливо морально та фізично! Всього іншого вас навчать – головне бажання і сила волі!», – написав воїн.

Telegram Channel