Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Із українських військовополонених росіяни формують «козачий батальйон» імені Б. Хмельницького»

Такі дії окупантам не допоможуть.

Колаж volyn.com.ua.

Із українських військовополонених росіяни формують «козачий батальйон» імені Б. Хмельницького»

Так рашисти намагаються переконати жителів окупованих територій України, начебто «багато» полонених «хочуть» приєднання до рф

У пропагандистських ЗМІ поширюють інформацію, начебто 11 чоловіків і 23 жінок-військовослужбовців Збройних Сил України звернулись до бойовиків з «проханням» отримати паспорти терористичного утворення «ДНР», передаєх Lb.ua.

Провокація спрямована на те, аби просувати на ТОТ тезу, начебто «серед полонених українських військових багато хто хоче приєднання до росії».

«Ще 57 українських військовополонених з пропискою у Донецькій області примусили проголосувати на «референдумі» за приєднання області до складу рф. Щоб надати провокації хоч якоїсь правдоподібності, у паспортах військовополонених зроблено помітку про прописку в т. зв. ДНР, що нібито дало їм право брати участь у фейковому референдумі», – розповіли в ЦПД.

У Центрі протидії дезінформації наголосили, що такі дії росіян є черговою провокацією. Вона спрямована на те, аби просувати на ТОТ тезу, начебто «серед полонених українських військових багато хто хоче приєднання до росії».

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel