Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
У місті на Рівненщині вибухом зруйнувало будинок, господиня в лікарні

У господарки діагностували опіково-вибухову травму, термічні опіки.

Фото Суспільного.

У місті на Рівненщині вибухом зруйнувало будинок, господиня в лікарні

Попередньо відомо, що це сталося через вибух газоповітряної суміші

У центральній частині міста Сарни на Рівненщині 26 вересня стався вибух у приватному житловому будинку, він майже повністю зруйнований. Про це повідомила пресслужба ДСНС у Telegram. У помешканні була власниця, її госпіталізували. Рятувальники називають можливу причину руйнування — вибух газоповітряної суміші.

 

 

 

Про задимлення у приватному будинку на вулиці Короленка у Сарнах рятувальників повідомили о 15:21, інформує Суспільне.

 

 

 

«По прибуттю на місце виклику рятувальники побачили, що дерев’яний житловий будинок на 90% зруйновано. Власницю 1938 року народження у важкому стані було госпіталізовано до медичного закладу», — йдеться у повідомленні пресслужби ДСНС.

«По прибуттю на місце виклику рятувальники побачили, що дерев’яний житловий будинок на 90% зруйновано. Власницю 1938 року народження у важкому стані було госпіталізовано до медичного закладу.

У ДСНС уточнили, що будинок одноповерховий та дерев'яний. У господарки діагностували опіково-вибухову травму, термічні опіки I-III ступеня (20% поверхні тіла) плечей, рук, гомілки.

 

 Попередньо стався вибух газоповітряної суміші природного газу, зазначили у пресслужбі. На місці вибуху працювали рятувальники, поліцейські, газовики та енергетики.

Читайте також: «Сьогодні під ранок у селі на Волині горіли дві машини»

Реклама Google

Telegram Channel