Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Міський голова Луцька пригрозив звільненням керівниці стоматполіклініки

Поліщук закликав Світлану Черниш навести порядок у стоматполіклініці та зробити її прибутковою.

Фото volynnews.com.

Міський голова Луцька пригрозив звільненням керівниці стоматполіклініки

Ігор Поліщук знову звернувся до директорки комунального підприємства «Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка», аби вона навела порядок в установі, яку очолює

Нагадаємо, на попередній оперативній нараді Ігор Поліщук наголосив, що йому не подобаються процеси, які відбуваються у Луцькій міській стоматполіклініці з точки зору фінансово-господарської діяльності. Цього разу він знову звернувся до керівниці підприємства Світлани Черниш.

Про це стало відомо під час оперативної наради у міській раді 27 вересня, передає volynnews.com.

Пролікували три зуби – а в офіційні документи пишеться один. Натомість за два пролікованих зуби людина дає гроші в руки лікарю.

«Ми минулого разу говорили, я думав, що будуть зроблені висновки вами та вашими працівниками. На жаль, нічого не змінилося. Мені надходить інформація, що людям, які приходять лікуватися, надається одна кількість послуг, а в документах значиться інша. Зокрема, пролікували три зуби – а в офіційні документи пишеться один. Натомість за два пролікованих зуби людина дає гроші в руки лікарю. Я не кажу, що це відбувається системно, але такі випадки є. Є й випадки, коли людина приходить лікуватися до лікаря, він надав певну кількість медичних послуг, а потім каже, що інші послуги надасть у своєму приватному кабінеті, тому що тут не встигає, мовляв, обладнання погане», – розповів міський голова.

Він знову закликав Світлану Черниш навести порядок у стоматполіклініці та зробити її прибутковою, інакше її може чекати звільнення.

«У поліклініці й далі працює імплантолог зі Львова. У нас що, немає у Луцьку імплантологів, чому ми думаємо про працевлаштування людей зі Львова? В таких умовах бардаку прибутковість закладу не може бути досягнута. Хочу наголосити, що приватні стоматполіклініки платять за оренду приміщення, за комунальні послуги, купують обладнання, і при цьому вони є прибутковими. Наша комунальна стоматполіклініка не платить за оренду приміщення, не платить за комунальні послуги, частина обладнання купується за кошти міського бюджету, і при цьому ваш заклад не є прибутковим. В мене є до цього питання. Якщо ви не наведете порядок, то це зробить інша людина», – наголосив Ігор Поліщук.

Наразі відбувається перевірка фінансово-господарської діяльності Луцької стоматологічної поліклініки.

«Ви несете відповідальність за максимальну достовірність цієї перевірки. Я не хочу, щоб окремі працівники стоматполіклініки впливали на результат цієї перевірки», – звернувся міський голова до керівниці департаменту фінансів, бюджету та аудиту Лілії Єлової.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel