Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
І знову чорна звістка: на фронті загинуло троє волинян

Вічна пам'ять Героям.

Волинь-нова

І знову чорна звістка: на фронті загинуло троє волинян

Вічна пам’ять Героям

22 вересня 2022 року в результаті ворожого артилерійського обстрілу під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Дворічна Харківської області загинув стрілець-помічник гранатометника, солдат частини А1008 житель с. Новоукраїнка Олексій Олексійович Плохушко, 1976 року народження.

Про це повідомили в Колківській громаді.

Олексій Плохушко.
Олексій Плохушко.

 

 

Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк повідомив про загибель жителя селища, уродженця с. Комарово Руслана Івановича Будя, який в мирному житті був вчителем.

«Досвідчений вчитель давав учням грунтовні знання, безмежно любив свого синочка Іванка, тішився успіхами своєї донечки Лілі, яка стала студенткою. Спільно з коханою дружиною ( до речі теж педагог, керівник опорного навчального закладу) збудували гарний дім, створили чудовий затишок на своєму обійсті. А ще любив маму, якій 86 років, яка дала життя одинадцяти дітям.

Прийміть, дорогі, щирі співчуття, глибоку шану та вдячність за героїзм, жертовність люблячого сина, коханого чоловіка, такого рідного татуся.

Вчителю, Герою слава!», - зазначив селищний голова.

Руслан Будь.
Руслан Будь.

 

З передової надійшла сумна звістка для Володимирівської громади – захищаючи Україну, загинув житель села Федорівка Роман Самусенко.

Про це повідомив міський голова Ігор Пальонка.

«41-річний старший солдат, який обіймав посаду розвідника, був призваний до лав ЗСУ під час мобілізації у березні цього року. До останнього подиху був вірний військовій присязі, а в боях за нашу Батьківщину виявляв стійкість та мужність.

Життя нашого земляка обірвалось 23 вересня на Харківщині. Внаслідок артилерійського обстрілу Роман отримав травми несумісні з життям. У нього залишились батьки, дружина та дві доньки.

Висловлюю щире співчуття рідним та близьким полеглого захисника. Вічна пам’ять Герою!

Про дату зустрічі воїна у Володимирі, а також чину похорону повідомлю згодом», - зазначив голова.

Роман Самусенко.
Роман Самусенко.

 

 

Telegram Channel