Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
3400 тонн піску, украдених в «Укрзалізниці» – на Волині повідомили про підозру членам організованої групи (Фото, відео)

Триває досудове розслідування.

Фото пресслужби Волинської обласної прокуратури.

3400 тонн піску, украдених в «Укрзалізниці» – на Волині повідомили про підозру членам організованої групи (Фото, відео)

За процесуального керівництва Волинської обласної та Ковельської окружної прокуратури Волинської області екскерівнику Радошинського піщаного кар'єру та п'ятьом його спільникам повідомили про підозру у вчиненні організованою групою привласнення і розтрати майна шляхом зловживання службовим становищем, а також підроблення офіційних документів (ч. 5 ст. 191, ч. 3 ст. 28 ч. 3 ст. 358 КК України)

За даними слідства, члени групи налагодили схему відпуску з належного АТ «Укрзалізниця» кар'єру в Ковельському районі Волинської області піску за підробленими видатковими накладними поза бухгалтерським обліком.

Керівник, четверо його підлеглих та 30-річний львів'янин заподіяли акціонерному товариству збитки в розмірі майже 356 тисяч гривень.

У такий спосіб упродовж січня-вересня 2021 року керівник, четверо його підлеглих та 30-річний львів'янин, який відповідав за пошук клієнтів, облік вкраденого та одержання грошей за товар, здійснили відпуск 116 вантажівок з піском загальною масою понад 3,4 тисячі тонн, чим заподіяли акціонерному товариству збитки в розмірі майже 356 тисяч гривень.

Вирішуються питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів та про накладення арешту на їхнє майно.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Ковельського районного управління поліції ГУНП у Волинській області.

 
 

Читайте у нас також: «Браконьєр, який рибалив на Павлівському озері, заплатить майже 100 тисяч».

Реклама Google

Джерело: Пресслужба Волинської обласної прокуратури.
Telegram Channel