Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Людей закопували живцем: на Харківщині виявили катівню окупантів з доказами тортур (Фото, відео)

Нелюди...

Фото facebook.com.

Людей закопували живцем: на Харківщині виявили катівню окупантів з доказами тортур (Фото, відео)

Поліції відомі дані військовослужбовців, з яких знущалися росіяни

У селі Піски-Радьківські на Харківщині виявили жахливу катівню, де окупанти знущалися з місцевих жителів, АТОвців та полонених із ЗСУ. Наразі поліції точно відомо про закопування/викопування в землю заживо та застосування противогазу з тліючою ганчіркою, передає obozrevatel.com.

Також у катівні знайдено фалоімітатор, коробку з вирваними зубними протезами, дроти з мотузками і лист з опитуванням одного з чоловіків, які були тут.

Про це у Facebook повідомив начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов. За його словами, катівню облаштували у підвалі одного з будинків (щоб подивитись відео, доскрольте до кінця новини).

«Також у катівні знайдено фалоімітатор, коробку з вирваними зубними протезами, дроти з мотузками і лист з опитуванням одного з чоловіків, які були тут», – додав правоохоронець.

За його словами, поліції відомі дані військовослужбовців, з яких знущалися росіяни. Наразі слідчі та прокурори працюють над встановленням усіх фактів, які відбулися у вказаному приміщенні.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel