Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Російський художник напророкував кінець путіна після вибуху на Кримському мосту і вразив мережу (Фото)

Митець показав, що чекає путіна після руйнування Кримського мосту.

Фото mil.in.ua.

Російський художник напророкував кінець путіна після вибуху на Кримському мосту і вразив мережу (Фото)

Митець-опозиціонер Ігор Поночевний, якого в мережі знають під псевдонімом Альоші Ступіна, оперативно відреагував на вибух у Криму вранці 8 жовтня

Митець наочно показав, що чекає на російського диктатора після руйнування Кримського мосту.

Так, опозиціонер напророкував воєнному злочинцю самогубство. Відповідний допис з'явився на Facebook-сторінці росіянина, передає obozrevatel.com.

На тлі оголеного воєнного злочинця можна побачити зруйнований Кримський міст, охоплений вогнем.

На ілюстрації видно кремлівського диктатора, котрий з сумом дивиться вдалину, готуючись покінчити з собою. На ньому зовсім немає одягу, а руки заведені назад, що може вказувати й на інсценування самогубства.

На тлі оголеного воєнного злочинця можна побачити зруйнований Кримський міст, охоплений вогнем. Проте на картині, намальованій кольоровими олівцями, видно, що міст обвалився в двох місцях.

Допис з'явився на сторінці художника близько 10 години ранку, тобто через чотири години після вибуху в Криму. За цей час його оцінили понад 800 людей.

«Скоріше б вже», «А даремно! Його треба на ланцюг і водити по всьому світу», «Блискавична реакція», «Путін навіть не уявляє, що чекає його в пеклі», «З днем народження», «Вангуєте?» – йдеться в повідомленнях.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel