Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
У Ковелі проведуть унікальний табір за участю міського голови

Це акція на розвиток активності громади.

Фото bug.org.ua.

У Ковелі проведуть унікальний табір за участю міського голови

Цим займатиметься Агенція регіонального розвитку Прибужжя. До участі зголошують молодь від 14 до 34

У Ковелі протягом трьох днів, з 10-го по 12-те жовтня, відбудуться таборування в рамках проєкту «Нові ідеї для нових громад». До участі зголошують молодь від 14 до 34, як місцевих мешканців, так і тих, яким Ковельська громада стала майже домівкою після початку повномасштабної війни, інформує видання «БУГ».

Для того, щоб стати учасником проєкту, потрібно заповнити анкету за посиланням.

Впродовж трьох днів на учасників чекає насичена програма:

«Що таке лідерство, хто такий лідер і як ним стати?» Спікерка: голова ГО «Велика ідея», молодіжна тренерка та менторка. Засновниця проєктів «Лідери майбутнього», «Погляд молоді на місто», Молодіжний центр «Ideas city» у Ковелі Людмила Зубарєва.

«Техніка публічного виступу. Театр як місце формування та розвитку якостей успішної особистості». Спікерка: керівниця народного аматорського театру «10 ряд 10 місце», акторка, громадська діячка Альона Малюга.

«Місто, яке я не знаю: цікаві факти з історії громади». Спікерка: наукова співробітниця Ковельського краєзнавчого музею Василина Столярчук.

«Історію з життя: від журналіста до міського голови» розкаже Ковельський міський голова Ігор Чайка.

«Історія з життя: від журналіста до міського голови». Спікер: Ковельський міський голова Ігор Чайка.

«Протидія гендерним стереотипам. Як робота ЗМІ впливає на формування гендерного виховання«. Спікерка: психологиня, має досвід співпраці з ВПО, реабілітації для військових, співавторка соціальних проєктів, керівниця ГО «Зігрій душу психосоціальна підтримка учасників АТО» Анна Лисакова.

«Запобігання конфліктам і захист власних психологічних кордонів«. Спікерка: практична психологиня вищої категорії кураторка волонтерського центру з надання арт-терапевтичної допомоги для дорослих та дітей методами інтегративної арттерапії в місті Ковелі Раїса Старушик.

«Історія адаптації та самореалізації у новому місті. Досвід внутрішньо переміщених осіб«. Спікерка: психологиня в Ковельському локомотивному ДЕПО. Переселенка з міста Харків Ірина Крамчанін.

«Місцева влада: ворог, друг чи партнер?» Спікерка: заступниця Ковельського міського голови з питань діяльності виконавчих органів, філологиня, юристка Наталія Маленицька.

«Формування іміджу через інтернет-ресурси. Як PRодати свою ідею». Спікер: журналіст, політолог Антон Бугайчук.

«Медіаграмотність. Основи. Як виявити та спростувати фейки в соцмережах». Спікерка: начальниця відділу інформаційної роботи виконавчого комітету Ковельської міської ради Наталія Шепель.

«Панельна дискусія: факап – тайм. Навички критичного менеджменту«. Спікери: керівниця проєкту «Нові ідеї для нових громад» Мар’яна Коваль та засновниця Агенції регіонального розвитку Прибужжя Оксана Киричук .  

Читайте також: «Страшний сон ковельчанки закінчився: жінка дочекалася коханого з рашистської неволі»

Реклама Google

Telegram Channel