Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
«Його батько у територіальній обороні Луцька»: український форвард Роман Зозуля розповів, як ставиться до Анатолія Тимощука

Роман Зозуля постійно підтримує ЗСУ.

Фото instagram.com.

«Його батько у територіальній обороні Луцька»: український форвард Роман Зозуля розповів, як ставиться до Анатолія Тимощука

Нападник вважає, що екс-капітана збірної України варто позбавити громадянства

Український нападник Роман Зозуля висловився щодо тих, хто продовжує співпрацювати з росією, предає sport.ua.

Потрібно просто у таких людей забирати паспорт. Він не заслуговує бути українцем.

– Як у футбольній спільноті ставляться до тих, хто не розірвав відносин із росією? Чи засуджуєш ти таких, як Анатолій Тимощук?

– Його батько з перших днів повномасштабної війни перебуває у територіальній обороні Луцька. Я не можу знайти відповіді, чому так.

Після 2014 року я перестав спілкуватися з футболістами, які грають у Росії, бо почалася війна і в нас були різні погляди на це.

Я не знаю, як прокоментувати вчинок Тимощука. Його тільки Бог покарає за те, що зробив. Я з ним спілкувався раніше, до війни. Ми молоді прийшли до збірної, то він нас підтримував. Був тоді класний капітан, класний хлопець.

Що сталося? Не знаю. Потрібно просто у таких людей забирати паспорт. Він не заслуговує бути українцем. Все. Не знаю, чи можна за законом так просто забрати паспорт, але це потрібно зробити. Щоби ніколи в житті його нога не змогла ступити на нашу територію.

Таких є багато. Якщо їм подобається, нехай там і живуть. Недовго їм лишилося. Недовго ще залишилося до нашої перемоги, а потім почнеться: «а я тихо», «а я допомагав», «а я не для піару», «а я 10 батальйонів одягнув». Це не допоможе, – зазначив Зозуля.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel