Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Білорусь віддає власну зброю Росії, а не готується до вторгнення, - військовий експерт Коваленко

Смерть ворогам!

Фото Леополіс.

Білорусь віддає власну зброю Росії, а не готується до вторгнення, - військовий експерт Коваленко

Олександр Коваленко, військово-політичний оглядач «Інформаційного спротиву», заявив, що нині Білорусь не готується до вторгнення, інакше б не віддавала власні боєприпаси та техніку

Про це Коваленко сказав в інтерв'ю зі Сергієм Згурцем, пише Еспресо.

«Росія саме з Білорусі постійно вивозить боєприпаси зі складів і центрів зберігання. Отже, це багато про що говорить: тільки за серпень вивезли понад 12 тисяч тонн боєприпасів. І продовжують зараз вивозити артилерію, гаубиці, самохідні артилерійські установки, вивозять зняті зі збереження танки Т-72», - підкреслив він.

І продовжують зараз вивозити артилерію, гаубиці, самохідні артилерійські установки, вивозять зняті зі збереження танки Т-72.

Таким чином, на думку Коваленка, це демонструє, що Білорусь віддає власну зброю, а не готується до вторгнення. «Бо коли ти готуєшся до вторгнення, хіба ж ти будеш віддавати свої боєприпаси та техніку зі збереження», - додав військово-політичний оглядач «Інформаційного спротиву».

Крім того, він вважає, що Москва не зможе змусити Лукашенка надати у розпорядження російським генералам свою армію та розпочати другий фронт.

Реклама Google

Telegram Channel