Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Волинянка виступила на каналі «Росія-1» й подарувала ікону пропагандисту Малахову (Відео)

Валентина Корнієнко народилася і виросла на Камінь-Каширщині.

Скріншот з відео.

Волинянка виступила на каналі «Росія-1» й подарувала ікону пропагандисту Малахову (Відео)

Валентина Корнієнко – уродженка Камінь-Каширського району. Шість років тому жінка переїхала у село Голишманове Тюменській області (рф)

Нещодавно жінка засвітилася на каналі «Росія-1», де подарувала відомому російському телеведучому Андрію Малахову ікону єпископа православної російської церкви Іоанна Тобольського. Прихильниця московського патріархату також розповіла, що «любов до Бога» їй прищепили на Волині, де вона й народилася. Жінка також зазначила, що на Камінь-Каширщині досі проживає її мама. 

Про це повідомила Halyna Konakh у фейсбуці.

Валентина Корнієнко – ексстудентка почаївської духовної семінарії — матушка.

«Валентина Корнієнко – ексстудентка почаївської духовної семінарії — матушка. Шість років тому перебралася до росії, продавши свої волинські хороми, гроші на придбання котрих, збирала хресними ходами з мироточивими іконами... У московії матушка продовжує нести одвічні «цінності» типічної, глубоко увоцеркльонної, представниці. А мати проживає на Волині. До слова, односельчани, з великою радістю, роблять перепости даного відео, маркованого (нагадаю, роблять це в день найбільшого прильоту по Україні), гордо підписуючи — «це моя однокласниця». На жаль, vpn підвів й записати повністю ефір — не вдалося...», – йдеться у дописі Halyna Konakh.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel