Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
 «Якщо зможу допомогти хоч одній дитині, то наш біль був немарним...»  

Через два місяці після трагедії подружжя мало відсвяткувати восьму річницю шлюбу.

Фото із сайту vikna.tv.

 «Якщо зможу допомогти хоч одній дитині, то наш біль був немарним...»  

Попри страшну недугу, Руслана Писанка фарбувала губи, одягала красиву перуку, сміялася і йшла на прогулянку з коханим. Їй хотілося, щоб було легко, як колись... Втім, Ігор Ісаков, її чоловік, добре знав свою Русю й, тримаючи за руку, відчував, наскільки вона напружена...

Про те, що кохана важко хвора, чоловік Руслани Ігор Ісаков дізнався у Німеччині, куди подружжя змусила виїхати війна. Страшний діагноз – агресивна форма раку – зірка сприйняла мужньо: вирішила не падати духом і боротися із хворобою. За кілька місяців вона пройшла шість курсів хіміотерапії й почала звикати до непростого способу життя, який диктувала недуга. 

– Вона купувала різні перуки й шапочки. Красиво фарбувалася, одягалася й намагалася виглядати бадьорою, аби ніхто навіть не запідозрив про її недугу, – пригадує пан Ігор.

Він до останнього вірив, що лікування допоможе й вони повернуться додому. Втім, у липні після чергової хімії стан Руслани значно погіршився. Тоді чоловік вирішив перевезти дружину в оселю давніх друзів, аби вона навіть у Німеччині почувалася, як удома. На жаль, у тому будинку через п’ять днів закоханим довелося прощатися назавжди...  

Руся була для мене всім. То була людина-магнітик, яскрава емоція, справжнє життя...

– Руся була для мене всім. На перше побачення спізнилася на три години. Приїхала з мокрим волоссям – напевно, не встигла висушити... Я подарував їй квіти, а вона повела мене в церкву. То була людина-магнітик, яскрава емоція, справжнє життя... – вперше прокоментував свою втрату Ісаков для ТСН.

У той день, 19 липня, коли всі медіа трубили про смерть його дружини – відомої акторки й телеведучої Руслани Писанки, чоловік зовсім не виходив на зв’язок. Лише згодом зміг відповісти на всі співчуття й офіційно повідомити трагічну звістку.
Нині, судячи з романтичних дописів на його сторінках у соціальних мережах, Ісаков досі живе спогадами про кохану. 

«У мене сьогодні своє свято… Символічне, болюче, але дуже світле. Прийшло нагадування, заплановане Русею: «У затишному місці й смачно!» Бережіть себе і близьких…» – написав чоловік у день річниці одруження.
Зараз він активно збирає кошти на допомогу дитині, яка має такий же діагноз, як і його дружина. Каже, що це допомагає йому боротися із гнітючими думками.

Читайте також: «Відомий рівненський співак просить допомогти врятувати важкохворого онука»

– За ніч мені вдалося зібрати 50 тисяч гривень. Люди скидали і по 20 гривень, і по 10... Вони намагалися зарадити хоч чимось. Це неймовірно. Якщо зібрані кошти посприяють порятунку хоч однієї дитини, то наш біль був немарним... – прокоментував Ісаков.

Ірусина ПРИХОДЬКО

Реклама Google

Telegram Channel