Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Якщо побачите якийсь із цих 10 снів — чекайте поповнення!

Варто звернути увагу й на «породу» рибки: якщо вона «жіночого роду» (щука, плотва, краснопірка), то народиться дівчинка, а якщо «чоловічого» (карась, короп, сом, окунь) – хлопчик.

фото колаж volyn.com.ua

Якщо побачите якийсь із цих 10 снів — чекайте поповнення!

Кажуть, одна жінка дуже хотіла дитину, але довго не могла завагітніти. І ось якось їй наснилося, що вона плаває в кришталево чистій воді, а поруч грається маленька рибка. І яким же було її здивування, коли за кілька днів тест показав довгоочікувані дві смужки! А що ще може наснитися до вагітності? Ці 10 снів найчастіше бачать майбутні мами

Риба

Найкраще, якщо ви ловите рибу у чистій прозорій воді голими руками. А якщо зловили і міцно тримаєте – це практично 100% вагітність.
Те ж саме, якщо уві сні ви купуєте рибу. До речі, запам’ятайте, хто був продавцем – чоловік чи жінка, тому що це з великою ймовірністю означає стать вашого майбутнього малюка. Варто звернути увагу й на породу рибки: якщо вона «жіночого роду» (щука, плотва, краснопірка), то народиться дівчинка, а якщо «чоловічого» (карась, короп, сом, окунь) – хлопчик.

Щоб перевірити, збудеться чи не збудеться побачене уві сні, прокинувшись, прислухайтеся до своїх відчуттів.

Вода

Прозора вода уві сні – ще одна ознака майбутнього материнства. У ній можна плавати, хлюпатися, розкидати бризки чи вмиватися. Плавали уві сні разом із чоловіком – вагітність вже настала або дуже скоро настане. Адже, згідно з усіма переказами, саме у воді зародилося життя.

Тварини

Кошенята, зайченята, каченята і курчата, а також решта малюків зі звіриного царства часто віщують, що у жінки скоро з’явиться своя дитинка. Якщо насниться качка чи курка – народиться дівчинка, а якщо кіт, ведмідь чи вовк – хлопчик. Якщо уві сні навколо вас обвиваються змії або на голову падає павук — ваш майбутній малюк матиме геніальні здібності.

Яйце

Купувати яйце, отримати його в подарунок чи просто знайти – це добрий знак. Адже яйця – це ті самі зародки. А ось упустити, розбити або виявити, що яйце протухло, найчастіше означає переривання вагітності та втрату дитини.

Збирати гриби чи плоди

Дозрілі соковиті фрукти або ягоди – символ родючості та майбутнього поповнення в сімействі. Ви можете зривати їх із дерев, купувати в магазині чи на ринку, вирощувати чи навіть красти. У всіх цих випадках вагітність вже існує або незабаром настане.

Кавуни

Ви уві сні купуєте, розрізаєте або їсте кавун – обов’язково скоро станете мамою, особливо якщо при цьому з кавуна висипається дозріле насіння. Інші предмети круглої форми (м’яч або повітряна кулька), які схожі на великий живіт – теж до швидкої вагітності.

Діти

Бачити уві сні свого майбутнього малюка, тримати його на руках, баюкати або цілувати – ознаки, що скоро все це станеться наяву. Жінці, яка довго не може завагітніти, наснилося, що вона народжує, – як правило, такий сон виявляється віщим.

Сімейна гармонія

Сон, схожий на дивовижну казку, де головні герої – ви та ваш обранець, може означати, що незабаром у вашій родині буде поповнення. Особливо, якщо поряд із вами знаходиться маленьке дитя, звірятко або лялька.

Невеликі предмети

Це може бути перлина в ракушці, квасоля в банці, намистина в скриньці. Будь-які предмети, що знаходяться всередині чогось, побачені уві сні, віщують зародження нового життя.

Віщий голос

Звістку про швидку вагітність можна не тільки побачити уві сні, а й почути. Причому часто голос озвучує не просто факт майбутнього материнства, а й називає дату пологів, стать і навіть ім’я малюка. Щоб перевірити, збудеться чи не збудеться побачене уві сні, прокинувшись, прислухайтеся до своїх відчуттів. Якщо вони приємні та радісні – ваш сон віщий. І поповнення в сім’ї не за горами.

Джерело: moieptashenia.com.

Читайте також: «Воду після варіння картоплі люди даремно виливають: як використовувати диво-відвар».

Реклама Google

Telegram Channel