Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
У Луцьку воюють з рекламою наркотиків

Фото Луцької міськради.

У Луцьку воюють з рекламою наркотиків

13 жовтня відбувся черговий рейд з ліквідації наркотичних написів із фасадів будівель у місті Луцьк

Як повідомлено на сайті Луцької міської ради, від лютого (з початку першого рейду в цьому році) і донині наркотичних написів стає все менше. При здійсненні рейдів із перевірки помічено, що все більше приватних домогосподарств, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, комунальних закладів та інших організацій й установ своїми зусиллями нейтралізують ці написи. 

«Якщо Ви побачили такий напис на вашому будинку – нейтралізуйте його або попередьте голову ОСББ чи власника будівлі. Перешліть фото напису (із вказуванням адреси приміщення) на електронну пошту [email protected] із позначенням «наркотичний напис», і наші партнери в найкоротший строк ліквідують небезпечну позначку»,  - йдеться на сайті міськради.

Все більше приватних домогосподарств, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, комунальних закладів та інших організацій й установ своїми зусиллями нейтралізують ці написи. 

Також зазначають, що можна звернутися за телефоном 777 925 (департамент молоді та спорту Луцької міської ради) із повідомленням.

«Дякуємо нашим партнерам, які завжди пліч-о-пліч з нами у популяризації здорового способу життя, профілактиці та боротьбі з наркоманією: департамент муніципальної варти, Патрульна поліція Волинської області, Луцький міський молодіжний центр, Управління боротьби з наркозлочинністю у Волинській області, Луцьке районне управління поліції та інші.

Дякуємо Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» за придбання якісної фарби максимально у тон фасадів наших будівель, адже естетика – це теж важливо», - вказано у повіомленні.

Читайте також: Один екіпаж танка Князівської бригади з Володимира знищив 12 ворожих бойових машин.

Реклама Google

Telegram Channel