Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
«Хочемо подякувати ЗСУ»: на Волині презентували марки до Дня захисників і захисниць України (Фото, відео)

Слава ЗСУ!

Фото volyn.com.ua.

«Хочемо подякувати ЗСУ»: на Волині презентували марки до Дня захисників і захисниць України (Фото, відео)

Спецпогашення філателістичної продукції одночасно відбулося в різних регіонах країни

Сьогодні в обласному центрі Волині презентували марки «Слава Збройним Силам України!», тираж яких складає мільйон примірників. На кожній із шести поштових марок у блоці зображено воїна – представника одного із родів військ ЗСУ. 

Також «Укрпошта» ввела в обіг шість відповідних конвертів та шість карток.

Пошта таким чином хоче подякувати Збройним силам України, які кожної хвилини боронять нашу незалежність і цілісність території держави, а також вшанувати пам'ять Героїв, які загинули за Україну

–  Пошта таким чином хоче подякувати Збройним силам України, які кожної хвилини боронять нашу незалежність і цілісність території держави, а також вшанувати пам'ять Героїв, які загинули за Україну, – заявив директор Волинської дирекції підприємства Іван Люсак.

Участь у заході, крім поштовиків та філателістів, взяли представники ЗСУ, зокрема – командир 100-ї окремої бригади територіальної оборони Руслан Ткачук.

Офіцер привітав зі святом усіх, хто боронить нині Україну, а також запевнив, що північні рубежі нашого краю нині надійно захищені. 

– Ми бачимо, що відбувається там, ми все контролюємо. Хочу вас заспокоїти, що все буде гаразд, – зазначив пан полковник.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel