Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
В рф тим, хто не хоче мобілізуватися, запропонували цікавий варіант

Можливо, унаслідок нападу на Україну в росіян збільшиться кількість трансвеститів?

Фото з відкритих джерел ілюстративне.

В рф тим, хто не хоче мобілізуватися, запропонували цікавий варіант

Всього-на-всього можна змінити стать

У росії продовжують дивувати заявами щодо так званої часткової мобілізації, яку диктатор Володимир Путін оголосив 21 вересня.

Очільник Калінінського району рф Сергій Петриченко запропонував всім, хто не хоче мобілізуватися, «змінити стать» і «перейти до іншої категорії». Про це він заявив російському виданню «Фонтанка».

«Якщо людина не чоловічої статі, вона може про це заявити, змінити стать і перейти в іншу категорію або вжити інших заходів», – заявив Петриченко.

«Ми маємо повністю відновити військовий облік і зібрати всі дані на мешканців району чоловічої статі. Якщо людина не чоловічої статі, вона може про це заявити, змінити стать і перейти в іншу категорію або вжити інших заходів», – заявив Петриченко.

Він також прокоментував ситуацію, коли поліцейські з працівниками військкомату й чиновниками ловлять чоловіків біля будинків і вручають повістки.

«У нас відбувається якийсь вир. Направляється повістка, громадянин її отримує і кидає у сміттєвий бак. А ми повинні встановити: де цей громадянин, скільки у нього дітей, чи є захворювання, чи проходив він навчання, можливо, має бронь, чи він став айтішником, чи є працівником оборонної галузі. Необхідна актуалізація інформації», – додав Петриченко.

Читайте також: «На 15 км назад отбросили, мы в окружении»: окупант розповів про ситуацію на Херсонщині (Аудіо)»

Реклама Google

Telegram Channel