Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Дружина загиблого «азовця» поділилася своїм болем: ніколи не зможе поховати чоловіка

Жорстокості росіян немає меж.

Фото facebook.com.

Дружина загиблого «азовця» поділилася своїм болем: ніколи не зможе поховати чоловіка

У тих, хто загинув на суші, ще є якісь шанси бути поверненими додому. Якщо ж загинули на воді, шансів практично немає

Тамара Яніна, дружина загиблого під час оборони Маріуполя «азовця» Олексія Яніна, розповіла, чому ніколи не зможе поховати свого чоловіка.

У коментарі НВ Тамара розповіла, що дізналася про смерть свого чоловіка 9 квітня 2022 року з допису його побратима у Facebook. Він писав, що Олексій на псевдо «Індєєц» загинув у ніч на 7 квітня.

Мені чоловіка поховати не вдасться — у мене немає на це шансу. Навіть якщо я найму аквалангістів, що вони там знайдуть?

Жінка дізналася, що її чоловік загинув під час форсування річки у Маріуполі. У човні було п’ятеро бійців. У них влучила ракета, яка «розносить усе в фарш», за словами дружини полеглого. Там навіть від човна не було жодного уламочка, а від людей — тим більше.

«Мені чоловіка поховати не вдасться — у мене немає на це шансу. Навіть якщо я найму аквалангістів, що вони там знайдуть? Я вже з цим змирилася. Я знаю це з квітня, і за цей час я з цим звиклася і пережила», - заявила Тамара.

Вона додала, що у тих, хто загинув на суші, ще є якісь шанси бути поверненими додому. Якщо ж загинули на воді, як Олексій, шансів практично немає.

«Проте кожного року, 7 квітня, коли Маріуполь звільнять, я хочу їздити туди. Хочу бути в цей день там», - підсумувала дружина полеглого бійця «Азова».

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel