Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Український зрадник, лучанин Тимощук може потрапити під міжнародні санкції

Покарання давно за ним плаче.

Фото: sport.ua.

Український зрадник, лучанин Тимощук може потрапити під міжнародні санкції

Екслегенда українського футболу працює у Росії

Міжнародна робоча група з питань санкцій проти Росії надала рекомендації щодо санкцій проти РФ, до списку яких потрапив і колишній футболіст Анатолій Тимощук, повідомляє president.gov.ua.

Дорожня карта індивідуальних санкцій містить базовий перелік російських пропагандистів, лідерів думок, артистів, які генерують та розповсюджують наративи кремлівської пропаганди. Тимощук у списку під номером 143.

Дорожня карта індивідуальних санкцій містить базовий перелік російських пропагандистів, лідерів думок, артистів, які генерують та розповсюджують наративи кремлівської пропаганди. Тимощук у списку під номером 143.

Зазначимо, що до робочої групи входять керівник Офісу президента України Андрій Єрмак та ексрадник президента США з національної безпеки, посол Майкл Макфол.

Нагадаємо, 43-річний Анатолій Тимощук є рекордсменом збірної України - на його рахунку 144 матчі та 4 голи. Уродженець Луцька відомий за своїми виступами за «Волинь», «Шахтар», «Зеніт» та «Баварію». З 2017 року він працює в структурі пітерського «Зеніту».

Після початку війни ексфутболіст не залишив пітерський клуб і не підтримав Україну у боротьбі з окупантом.

Читайте також: «Футболіст Тимощук з Волині зіграв у москві в поєдинку легенд «зеніту» та «спартака»»

Реклама Google

Telegram Channel