Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Маневицька селищна рада оприлюднила переписку з держвладою про «Волиньторф» (Документ)

У приватні руки хочуть віддати підприємство, яке раніше постачало торф'яні брикети в основному у негазифіковані населені пункти Полісся, тепер має замовлення навіть з Харківщини та Запоріжжя.

Фото: Еспресо. Захід.

Маневицька селищна рада оприлюднила переписку з держвладою про «Волиньторф» (Документ)

Міненергетики звернулося з проханням про неприватизацію волинського підприємства до Фонду держмайна, зауважуючи про воєнний стан

Маневицька селищна рада отримала лист-відповідь з Міністерства енергетики України щодо звернення про виключення зі списку об’єктів малої приватизації «Волиньторфу». Як інформують у фейсбуці представники ради, звернення про те, щоб це стратегічне держпідприємство не продавали, депутати Маневвиччини прийняли ще у серпні. 

Нещодавно на адресу Маневицької територіальної громади надійшла відповідь від Міністерства енергетики України про розгляд питання. 

 

 

 

 У листі йдеться, що Міністерство енергетики звернулося до Фонду держмайна з пропозицією щодо можливості виключення волинського підприємства зі списку тих, які мають приватизувати 29 вересня. Урядовці звернули увагу на Закон щодо сприяння релокації підприємств в умовах воєнного стану та економічного відновлення держави. Відповіді станом на 17 жовтня ФДМ ще не надав.

 У листі йдеться, що Міністерство енергетики звернулося до Фонду держмайна з пропозицією щодо можливості виключення волинського підприємства зі списку тих, які мають приватизувати. Відповіді станом на 17 жовтня ФДМ ще не надав.

ДП «Волиньторф» забезпечує торф’яними брикетами заклади бюджетної і комунальної сфери не тільки Маневицької громади, але й Волині та є одним із найбільших платників податків до бюджету Маневицької селищної ради.

Читайте також: «Держава продасть з молотка «Волиньторф», який забезпечує паливними брикетами пів країни»

Реклама Google

Telegram Channel