Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Сьогодні у Луцьку та селах громади майже цілий день не буде світла

Майте на увазі.

Фото: Погляд.

Сьогодні у Луцьку та селах громади майже цілий день не буде світла

У частині Луцька і деяких населених пунктах Луцького району 1 листопада з 9:00 до 17:00 вимкнуть електропостачання

З метою забезпечення надійного і безперебійного електропостачання споживачів та створення умов для повноцінного та якісного проходження зимового сезону енергетики виконуватимуть роботи з капітального ремонту мереж. На жаль їх проведення без знеструмлень клієнтів неможливе, повідомляє прес-центр ПрАТ «Волиньобленерго».

01.11.2022 року з 09 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв. електропостачання буде припинено у значній частині міста Луцька: в районі Вишкова, на вулицях Єршова, Конякіна, Гордіюк, Ківерцівській, Соборності, Теремнівській, Кравчука, Молоді, Рівненська, Відродження та прилеглих.

Вимкнення у цей час також будуть відбуватись у наступних населених пунктах:

с. Сапогів, с. Бодячів, с. Струмівка, с. Гаразджа, с. Лище, с. Новокотів, с. Романів, с. Липини, с. Ботин, с. Верхівка, с. Піддубці, с. Липини, с. Підгайці, с. Крупа, с. Воротнів, с. Новостав, с. Голишів, с. Борохів, с. Вишнів, с. Прилуцьке, с. Жабка, с. Дачне, с. Діброва, с. Веснянка, с. Олександрія, с. Звірів, с. Муравище, с. Сокиричі, с. Дідовичі, с. Заброди, с. Конопелька, с. Звози, с. Суськ, с. Словатичі, с. Славне, с. Завітне, с. Озеро, с. Гайове та у м. Ківерці: вул. Воровського, Козацька, Чайкіної, Європейська, Мєдвєдєва, Мічуріна, Луцька, Свободи та прилеглі.

Електропостачання буде припинено у значній частині міста Луцька: в районі Вишкова, на вулицях Єршова, Конякіна, Гордіюк, Ківерцівській, Соборності, Теремнівській, Кравчука, Молоді, Рівненська, Відродження та прилеглих.

«Ми розуміємо, що відсутність електроенергії завдає незручностей. Просимо лучан та жителів Луцького району із розумінням поставитись до відключень - зазначені заходи спрямовані виключно на підвищення надійності електропостачання.

Закликаємо продовжувати економити електроенергію навіть тоді, коли вона знову з'явилася у ваших будинках/квартирах. Все буде Україна!» - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Луцьку на Соборності сталася аварія (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel