Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Знову сумна звістка: на фронті поліг активіст «Євросолідарності»

Вічна пам’ять Герою!

Фото із сайту ukr.net.

Знову сумна звістка: на фронті поліг активіст «Євросолідарності»

Загинув активіст науковець, кандидат технічних наук з Луганщини Андрій Жидков (на фото)

«Ще одна дуже важка втрата нашої команди. В боях за Україну загинув наш колега і друг з Луганщини Андрій Жидков», – повідомила співголова фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко.

«Він завжди мав тверді проукраїнські погляди. В мирному житті Андрій був науковцем, він мав активну громадянську позицію і сміливість її відстоювати», – пише Геращенко.

Андрій завжди мав тверді проукраїнські погляди.
Андрій завжди мав тверді проукраїнські погляди. Фото із сайту eurosolidarity.org.

 «В мирному житті Андрій був науковцем, він мав активну громадянську позицію і сміливість її відстоювати», – пише Геращенко.

«Десятки разів разом ми разом з Марія Іонова і Андрієм відвідували прифронтові території, перетиналися на сотнях заходів, бували в Станиці і Сватово, Лисичанську, висаджували дерева в Сєвєродонецьку і допомогали місцевому дитячому будинку. Він безмежно любив рідний край», – згадує народна депутатка.

Реклама Google

«З початком повномасштабного вторгнення Андрій пішов в Армію. Щиро вірив в європейське майбутнє України і боровся за звільнення Луганщини. Болить його смерть дуже…Вічная пам’ять, дорогий наш колего!», – пише Ірина Геращенко.

«Європейська Солідарність» висловлює щирі співчуття родині Андрія Жидкова.

Читайте також на volyn.com.ua: «У «Євросолідарності» обурені змінами у проєкті Держбюджету на 2023 рік».

Telegram Channel