Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Лучанку у Німеччині застрелив колишній чоловік: донька просить допомоги на перевезення тіла (Фото)

Важлива кожна гривня.

Фото facebook.com.

Лучанку у Німеччині застрелив колишній чоловік: донька просить допомоги на перевезення тіла (Фото)

Необхідно зібрати 4 тисячі євро

20-річній лучанці Анастасії Котвицькій потрібна допомога: у Німеччині колишній чоловік застрелив її маму Оксану, щоб привезти її тіло додому необхідні значні кошти.

Анастасія – волонтерка, допомагає внутрішньопереміщеним особам та давно бере участь в інклюзивних проєктах.

Про трагедію, яка сталася з її матір’ю, дівчина розповіла у Фейсбуці, подробиці опублікувала її знайома Наталія Щука.

Щоб доставити тіло мами і поховати її Насті потрібно 4 тисячі євро.

«Настіну маму, 51-річну Оксану, застрелили. Настя з 13 років жила з бабусею. Бо саме тоді її батьки розлучалися і все в житті підлітка стало дуже складно. Опорою був старший брат, бабуся і мама. Жінка все життя працювала в аптеці у Луцьку. Вона хотіла, щоб її діти жили краще. Тому після розлучення поїхала на заробітки до Німеччини. Працювала прибиральницею, виживала.

Оксана все життя малювала. Але через постійні проблема вона багато років не могла брати пензлі до рук. Не могла малювати. Не вірила в себе і свій талант.

 

 В Німеччині вона вийшла заміж. Спочатку все було чудово. Вона повірила в те, що кохання існує, що щастя є. Але чоловік почав знущатися. Він принижував її, бив, страшно ревнував. Але вона не розповідала про це своїм дітям. А коли вони приїжджали в гості, її чоловік-німець поводив себе ідеально. Жінка подала на розлучення, але чоловік постійно переслідував її, погрожував.

Вона переїжджала з місця на місце, щоб чоловік не знайшов її. Із собою, крім речей, возила свої картини. Тоді й знову почала малювати. Вперше за багато часу. Закривалась в кімнаті і так себе рятувала. Два дні тому Оксана попросила свою подругу поїхати з нею додому до колишнього, щоб забрати свої речі.

Але німець, чоловік Оксани, застрелив її на очах в подруги, а потім зробив постріл собі в голову. Оксана померла, а він вижив.

Донька Настя з перших днів війни переїхала до Львова. Вона весь цей час волонтерила в центрі підтримки впо. Так ми і познайомилися. Дівчина зробила дуже багато хороших справ для людей.

Щоб доставити тіло мами і поховати її Насті потрібно 4 тисячі євро. Як ви розумієте, в неї таких грошей немає. Тому я б дуже хотіла, щоб ми з вами допомогли», – йдеться у повідомленні.


  • Приват: 5169360001832231
  • Установа банку – ПриватБанк
  • МФО банку – 305299
  • Отримувач платежуКОТВИЦЬКА АНАСТАСІЯ ОЛЕКСАНДРІВНА
  • IBAN – UA743052990000026202746495565
  • Рахунок отримувача – 26202746495565
  • Валюта картки – UAH
  • РНОКПП отримувача – 3725910246
  • Моно: 5375414107642414

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel