Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
«Пробач, що не встигли поділитись прізвищем»: «Пташка» розповіла про нареченого, який загинув на війні

Про неї кажуть: «Легендарна співуча дівчина з розбомбленого заводу».

Фото: Катерина Поліщук.

«Пробач, що не встигли поділитись прізвищем»: «Пташка» розповіла про нареченого, який загинув на війні

Зараз захисниця «Азовсталі» перебуває у столиці Іспанії. Нагадаємо, дівчина з травня перебувала в російському полоні. Звільнили Катерину з полону 21 вересня

Катерина Поліщук, захисниця Маріуполя з «Азовсталі» на позивний «Пташка», розповіла про загибель на війні свого нареченого. Про це Катерина написала у соцмережі і опублікувала відео.

«Війна дала мені тебе, а ти показав мені, що таке справжнє кохання, вірність, побратимство. Що таке бути справжнім воїном, напарником і другом, ти навчив мене бути вірною своїй війні, а вона тебе в мене забрала.

І з неба ти навчив мене бути сильною, непохитною, незламною вже нічим, сталевою. Ти не любив, коли я плачу, опускаю руки. І я не плачу, я борюсь за двох під твоїм захистом.

В серці з тобою, мій янголе, я пройшла Маріуполь, Азовсталь, полон і борюсь далі. І з твоїм іменем на вустах я боротимусь до останнього подиху. Пробач, що ми не встигли поділитись прізвищем... Мій герой, янгол, назавжди мій наречений», – повідомила Катерина.

«В серці з тобою, мій янголе, я пройшла Маріуполь, Азовсталь, полон і борюсь далі. І з твоїм іменем на вустах я боротимусь до останнього подиху. Пробач, що ми не встигли поділитись прізвищем... Мій герой, янгол, назавжди мій наречений», – повідомила Катерина.

Зараз захисниця «Азовсталі» перебуває у столиці Іспанії. Вона розповідає про війну в Україні.

Нагадаємо, дівчина з травня перебувала в російському полоні. Звільнили Катерину з полону 21 вересня. 21-річна Катерина Поліщук вчилась у Тернопільському мистецькому фаховому коледжі. Випустилась з відділення співу у 2020 році. У коледжі її впізнали, коли на початку травня захисник Маріуполя виклав у соцмережі відео, на якому дівчина зі зброєю, у підземеллі «Азовсталі», співає патріотичну пісню.

Після закінчення коледжу дівчина працювала у Києві у мотошколі. Тоді почала волонтерити й пройшла медичні курси. Катерина працювала у військовому госпіталі на Луганщині. З листопада 2021 року вона в складі «Госпітальєрів» була на Донеччині. Надавала медичну допомогу як парамедик військовим і цивільному населенню.

Читайте також: ««Пташка зі сталі» – чудова казка, яку має прочитати кожен українець!»

 

Telegram Channel