Курси НБУ $ 40.54 € 43.86
«Ранок. Істерика. Він загинув...»: українка розповіла, як дізналася про смерть коханого, який мужньо боронив Україну

Герої не вмирають!

Фото Telegram.

«Ранок. Істерика. Він загинув...»: українка розповіла, як дізналася про смерть коханого, який мужньо боронив Україну

31-річний військовослужбовець Ілля Волошин помер 30 жовтня 2022 року від важких поранень, які отримав на фронті

Його поранили 24 жовтня, лікарі боролися за життя бійця до останнього.

Про це повідомили у телеграм-каналі проєкту Меморіал.ua. 

Ілля народився у Запоріжжі, закінчив Національний університет «Запорізька політехніка». Завжди був щирим, життєрадісним, привітним, мав багато друзів. Брав участь у Революції Гідності, після цього одразу добровольцем поїхав на Донбас. Ілля воював в АТО у складі добровольчого батальйону «Січ», згодом у «Карпатській Січі». Мав позивний «Нога». У цивільному житті займався підприємницькою діяльністю.

Бачу його без свідомості, весь в трубках і катетерах. Бачити це стає нестерпно, але я тримаюсь.

Під час повномасштабної війни Ілля, як ветеран, одним із перших долучився до лав Збройних сил України. Він приєднався до 110-ї окремої бригади територіальної оборони.

24 жовтня Ілля отримав поранення грудної клітини, втратив багато крові. Його евакуювали до шпиталю. Там кілька днів він був у реанімації. 30 жовтня серце захисника зупинилося.

«Друже, багато всілякого ми з тобою пережили разом. Тільки зараз усвідомлюю, як же багато всього було... Новий рік на Майдані під час Революції і вже інший Новий рік – у Водяному на Донбасі. Нічні рейди на пам'ятники Лєніну в області та й безліч інших епічних пригод. Прапор, який ми знайшли в розбитому Первомайському багато років тому, знову зі мною, тут, на Донбасі. Але ми продовжимо сміятись з тобою, мій Друже, тепер в мої думках», – написав побратим Андрій Рибальченко.

«25 жовтня. Важкі травми, велика втрата крові, він важкий, але стабільний... Дозволяє побачити. Страх. Намагаюсь не плакати, я мушу бути сильною за нас обох. Бачу його без свідомості, весь в трубках і катетерах. Бачити це стає нестерпно, але я тримаюсь. Легенько торкаюсь волосся: «Ти сильний! Ти житимеш! Ти мені потрібен! Тільки тримайся!»… 30 жовтня. Ранок. Істерика. Дзвінок з лікарні: «Альона, ваш чоловік загинув. Мої співчуття», – написала кохана Альона.

Іллю Волошина поховали у Запоріжжі.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel