Курси НБУ $ 40.54 € 43.86
Батько хотів вивезти доньку за кордон: на Рівненщині поліцейські відшукали 8-річну дитину

Триває слідство.

Фото Pixabay.

Батько хотів вивезти доньку за кордон: на Рівненщині поліцейські відшукали 8-річну дитину

За оперативний розшук дитини правоохороням вручили нагороди

Восьмирічну доньку 31 жовтня близько 16:15 в Ірпені посадив у авто батько та відвіз у невідомому напрямку. Після розставання подружжя дівчинка проживає із мамою, яка і забила на сполох. Орієнтування про розшук зниклої дитини негайно розіслали всім екіпажам та патрулям.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

Чоловік прямував разом із донькою до Польщі.

Після отримання інформації оперативний черговий ГУНП в Рівненській області з’ясував, що малолітня разом із батьком може перебувати в автобусі, який прямує до Варшави.

Орієнтування на транспортний засіб, державний номерний знак якого оперативно встановили, негайно розіслали всім патрулям та екіпажам поліції Рівненщини.

Так, 31 жовтня 2022 року о 23:40 зі служби 102 надійшло повідомлення патрульного,що на автошляху «Устилуг-Луцьк-Рівне» поблизу села Зоря Рівненського району екіпаж зупинив автобус, у салоні якого і перебувала восьмирічна дівчинка разом із 54-річним батьком.

У ході спілкування поліцейські встановили, що чоловік прямував разом із донькою до Польщі. Однак, дозвільних документів на перетин державного кордону разом із малолітньою він не мав.

Відтак, за сумлінне виконання посадових обов’язків у Головному управлінні Національної поліції в Рівненській області відзначили поліцейських.

Подяки отримали Володимир Семенюк – оперативний черговий УОАЗОР ГУНП, Василь Захарчук — диспетчер УОАЗОР ГУНП та двоє патрульних поліцейських — Олексій Удод та Олег Навратюк.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel