Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
На Волині оштрафували прикордонника, який вирішив відпочити під час чергування

Фото: Сила Правди.

На Волині оштрафували прикордонника, який вирішив відпочити під час чергування

На Волині під час несення служби на українсько-білоруському кордоні прикордонник вирішив відпочити та зняти автомат посеред чергування

На Волині під час несення служби на українсько-білоруському кордоні прикордонник вирішив відпочити та зняти автомат посеред чергування. За це його оштрафували на майже три тисячі гривень.

Про це пише «Сила Правди» з посиланням на постанову Ратнівського районного суду від 1 листопада. 

Співробітник відділу прикордонної служби «Самари» на українсько-білоруському кордоні 14 жовтня о 4:50 ранку під час чергування вирішив відпочити у підсобному приміщенні та зняти зброю. Таким чином він порушив Інструкцію про службу прикордонних нарядів Державної прикордонної служби України. На нього склали протокол про адміністративне правопорушення.

Таким чином він порушив Інструкцію про службу прикордонних нарядів Державної прикордонної служби України. На нього склали протокол про адміністративне правопорушення.

У суді військовий визнав свою провину і щиро розкаявся. 

Суддя Ольга Фазан визнала його винним у вчиненні адміністративного правопорушення та, врахувавши позитивну характеристику, щире каяття, сімейний стан порушника, призначила йому штраф у розмірі 2720 гривень. Прикордоннику доведеться також відшкодувати 496 гривень судового збору.

Постанова ще може бути оскаржена.

Читайте також: У місті на Волині двоє чоловіків активно торгували амфетаміном та канабісом (Фото)

Реклама Google

Telegram Channel