Курси НБУ $ 40.55 € 43.78
У грудні могло б виповнитися 35: на Рівненщині попрощались з воїном, який загинув на Донеччині (Фото)

Герої не вмирають!

Фото facebook.com.

У грудні могло б виповнитися 35: на Рівненщині попрощались з воїном, який загинув на Донеччині (Фото)

Учора на Здолбунівщині провели в останню дорогу захисника Олександра Дещинського

Про це повідомляє Здолбунівська міська рада. 

Олександр народився та виріс разом з старшою сестрою у родині в Здолбунові. З дитинства він чув від батька історію про те, що його дідусь Тихон Дещинський, у далекому 1941-му пішов на фронт, пройшов усю війну, був не раз поранений. Уже біля Гамбургу зазнав важкого поранення і перемогу зустрічав у госпіталі. Тихон Дещинський прожив 92 роки, усе життя проносивши в тілі осколки снарядів.

У грудні Герою мало б виповнитися 35 років.

Олександрові теж на долю випало стати на захист Вітчизни, тільки вже від російських окупантів. Хоч і не мав військового досвіду, з 6 березня поповнив лави Збройних Сил України. Спочатку навчання на полігоні, згодом - на передову. Де служив Олександр, рідні не знали, завжди казав - що в тилу. Так говорив, аби батьки не хвилювалися.

Олександр Дещинський загинув внаслідок артилерійського обстрілу 1 листопада поблизу населеного пункту Шевченко Донецької області.

У грудні Герою мало б виповнитися 35 років. Не встиг одружитись, хоча зустрів своє кохання…Його назавжди запам’ятають усміхненим, веселим. Сашка, який завжди жартував і ніколи не падав духом.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

 

 

 

Реклама Google

Telegram Channel